dijous, 1 de juny del 2017

Sis propostes per estrenar el juny a les Garrigues

Aquest que ve, del 2, 3 i 4 de juny, és un cap de setmana farcit d'activitats interessants a la comarca de les Garrigues. Nosaltres us en recomanem sis, conscients que és impossible ser a totes a la vegada, però segur que trobeu el vostre espai de diversió i cultura aquests dies:



Divendres 2 de juny
"Acorar", a Juneda
22.00h. Teatre Foment. Representació del monòleg de Toni Gomila, que porta ja més de 300 funcions arreu del país i més de 45.000 espectadors. Un autèntic fenomen teatral des que es va estrenar. Un espectacle intens, senzill i visceral que utilitza la festa comunitària de la matança del porc per reflexionar sobre la fi de la Mallorca tradicional, els seus costums i la seva llengua.
http://lesgarrigues.cat/pobleapoble-juneda.html



Divendres 2 de juny, dissabte 3 de juny, diumenge 4 de juny
39è Concurs de Cassoles de Tros de Juneda
Extens programa d'activitats, que inclou des d'un tast de vins fins a una cursa atlètica, passant per contacontes, tallers infantils, exposició de cotxes d'època, cercavila, etc. La jornada estrella, però, és el diumenge, amb la preparació i degustació del plat típic de Ponent. La jornada acabarà, a més, amb l'espectacle de Quim Masferrer al recinte de les piscines. Aprofiteu, per cert, que aquest cap de setmana estaran operatives!
Tota la programació detallada, en aquest enllaç.
http://lesgarrigues.cat/pobleapoble-juneda.html


Dissabte 3 de juny
49è Aplec de les Besses a Cervià de les Garrigues
Els cervianencs, i amics, coneguts i familiars, no falten a la cita anual des de fa 49 anys al paratge de les Besses, on podreu visitar l'ermita romànica d'aquest antic poblat situat a 2,5 km de Cervià. Matí amb missa i sardanes amb la Cobla Tàrrega i el dinar popular com a punt central de la trobada. Sobretaula amb campionat de botifarra i animació amb bombolles de sabó gegant.
El programa sencer, en aquest enllaç.
http://lesgarrigues.cat/pobleapoble-cervia.html



Dissabte 3 de juny
Vi6, a les Borges Blanques
Un autèntic vici. Vi6. La Bodega organitza, per segon any, una jornada dedicada a tots els vins que es fan a la comarca. Això vol dir que hi haurà sis cellers i més de 30 vins, i tapetes de productors i restauradors de casa. L'AMPA de la llar d'infants Joan XXIII, a més, hi ha organitzat un espectacle de titelles (12h). La Bodega ha preparat també un curs de monovarietals de les Garrigues, i música, sortejos... Esplèndid.
http://lesgarrigues.cat/pobleapoble-borgesblanques.html


Dissabte 3 de juny, diumenge 4 de juny
Diada dels Amics de Vilars, a Arbeca
El jaciment d'aquesta fortalesa ibera sempre és espectacular de veure, però en algunes ocasions es pot copsar encara millor: des d'una plataforma elevada. I aquest cap de setmana és una. La festa comença el dissabte a la tarda (18h) i hi haurà sopar i actuació musical, amb servei de bar inclòs. Continua el diumenge durant el matí, amb esmorzar, visites guiades i activitats infantils. Tots dos dies hi haurà la plataforma.
http://lesgarrigues.cat/pobleapoble-arbeca.html



Diumenge 4 de juny
Oleaterra, a la Granadella
Art, paisatge i patrimoni. Segona edició del festival, que ja va tenir un primer tast el 21 de maig amb un espectacle inaugural al voltant del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, que també val la pena visitar. Aquest diumenge, l'escenari són els antics dipòsits, lloc molt curiós, amb la companyia Dancescape i projeccions de l'exposició "Mirades", de fotògrafs de Ponent.El cartell de tot el festival és en aquest enllaç.
http://lesgarrigues.cat/pobleapoble-granadella.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada